Tuo myyntitavarasi MA-LA klo 10.00 jälkeen.

Myyntipaikan vuokran maksetaan kun allekirjoitat sopimuksen SampoKirppiksellä.

MYYNTI.

Kaikki myytävät tavarat maksetaan kassalla. Tuotteilla ei ole palautus tai vaihto-oikeutta. Sampokirppiksellä EI SAA MYYDÄ pornografiaa, alkoholi-ja tupakkatuotteita, lääkkeitä, aseita, elintarvikkeita, piraatituotteita, herkästi syttyviä aineita, teräaseita. SampoKirppiksellä on oikeus poistaa kielletyt tuotteet myynnistä.

MYYNTIPAIKKA.

Myytävät tuotteet ovat myyjän vastuulla ja myyjä vastaa paikan siisteydestä.

Kun myyntipöydällesi kulkeentuu muiden myyntitavaraa, vie se oikeaan osoitteeseen tai tuo kassalle. Säilytämme laputtomia tuotteita 30 vrk ja vuokraajalta jääneitä tavaroita 14 vrk ja sen jälkeen ne siirtyvät kirpputorin omaisuudeksi.

SampoKirppis laittaa hälyttimet tavaroille. Myyntipöydän saa tyhjentää ainoastaan sopimuksen allekirjoittanut vuokraaja. Ole tarkka, että viet vain omat myyntitavarasi pois. Hälyttimet poistetaan kassalla.

Myyntipaikan tulee olla tyhjä viimeistään klo 16.30, jos lopetuspäivä on arkipäivä ja klo 15.30, jos lopetuspäivä on lauantai.

Mikäli paikkaa ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, perimme 5€ tyhjennysmaksun.

Jätä myyntipöytä siistiin kuntoon vuokra-ajan päätyttyä.

VASTUUT.

Myyntipaikassa olevat tuotteet ovat vuokralaisen omaisuutta, joten kaikki tuotteisiin liittyvät vastuut kuuluvat vuokralaiselle.

Emme vastaa tuotteiden rikkoutumisesta, katoamisesta tai tuhoutumisesta. Vuokrapaikan tuotteet eivät ole vakuutettu vuokranantajan puolesta.

SampoKirppis ei vastaa varastetuista tuotteista, eikä vastaa tavaroiden tuhoutumisesta tai tilittämättä jääneistä tuotoista, vesivahingon, tulipalon, murron, ilkivallan tai vahingonteon yhteydessä.

SampoKirppis ei vastaa tuotteissa esiintyvistä vioista tai puutteista.

MYYNTITILITYS.

Myyntitilitys maksetaan myyntiajan päätyttyä käteisellä tai pankkitilille. Pidemmissä vuokrauksissa, jos haluat välitilityksen, ilmoita siitä henkilökunnalle etukäteen. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Lauantaisin EI makseta välitilityksiä.

HINNOITTELU.

Viikkovuokraan tarrat (70 kpl) ilmaiseksi. Lisä 40 tarraa maksavat 0,60 €.

Pienille arvotavaroille meiltä löytyy lukittu vitriini, johon voit tuoda tuotteita myyntiinpaikan vuokrausjaksolla. Myyntipaikanvuokrajalle vitriinipaikka kassalla maksaa 2 €/viikko; vitriinihylly kassalla 5 €/viikko. Jos vuokraat vain vitriinipaikan maksat 4 €/viikko tai vain vitriinihylly - 10 €/viikko.

Kaikkiin hintalappuihin pitää kirjoittaa tuotteen täydellinen nimi (esim. adidastakki, pelkkä takki ei kelpaa), väri, koko ja hinta. Nimetön tai epäselvä hintalappu on sama kuin laputon tuote, joilloin emme voi myydä sitä. Mikäli muutat tuotteen hintaa, tee aina uusi hintalappu ja ilmoita tästä kassalle.

HINTOJEN ALENTAMINEN.

Alennus % on aina 50 %. Jos haluat alentaa kaikki tuotteet, niin ilmoita tästä kassalle.

KIRPPUTORI SampoKirppis VARAA OIKEUDEN OTTAA VALOKUVIA KAIKISTA MYYNTITUOTTEISTA JA MAINOSTAA NIITÄ OMILLA SIVUILLAAN.

SAMPOKIRPPIS (TALAMA Oy)

Y-tunnus 2723422-9
Hyrymäenkatu 2, 53550 Lappeenranta
Puh. 0505628291
talama.oy@hotmail.com

AUKIOLOAJAT
Ma-Pe   10-17.30 
La  10-16
Su suljettu